телефон за поръчки
0899 11 73 73
При поръчка над 35 лв. доставката е безплатна.

Меню

Салати

Една салата е винаги добра идея за тези от Вас, които предпочитат леката и здравословната храна. ”Фрейм” Ви предлага един пъстър зеленчуков пъзел, за едно по-добро хранително изживяване! Haшите салати са винаги свежи и с подбрани продукти.

Супи

Супа за закуска, обяд или вечеря… Защо не? “Фрейм” Ви предлага да опитате една истинска супена идилия! От традиционната до леко странната, но все пак супи, които заслужават да бъдат опитани!

Предястия

Предястието е ястие, с което се започва храненето. Физиологичното му предназначение е да възбужда апетита на консуматора, като проявява подчертан сокогенен ефект. Сложно а? Във “Фрейм” предястията са с прости думи казано - Вкусни!

Ястия AQUA

За тези, които рибата е не просто храна, а истинско изкуство! Защото едно добре приготвено рибно ястия може да засити всичките Ви сетива!

Основни ястия

Тук сме истински виртуози, колкото и нескромно да звучи! Продуктите и рецептите на които сме заложили няма да Ви разочароват. Ще се насладите на ястия от пилешко, телешко, свинско или патешко, поднесени по-красив начин, гарнирани със свежи зеленчуци, подправки и сосове.

Прясно изпечен хляб

Винаги пресен, ароматен и напомнящ на домашния уют!

Прясно приготвена паста

Нашата паста е прясно приготвена. Може да изберете между спагети или талятеле. Рецептата с която правим тестото е автентично италианска и се стремим да я съхраним като част от оригиналността на “Фрейм”. Buon Appetito

Ризото

Ризото е традиционно италианско ястие с ориз, особено популярно в Северна Италия… и в Благоевград. ”Фрейм” се слави със страхотния вкус на ризото си! Жълто, шарено... каквото поискате!

Закуски, Сандвичи и Бургери

Закуска е първото хранене за деня. Според много изследвания това е най-важното хранене, а според “Фрейм” може да похапвате закуски по-всяко време стига да Ви е сладко!

Гурме закуски

В този раздел Ви представяме един различен поглед върху закуската като храна. Гурме бургерите на “Фрейм” са приготвени от истинско месо, пресни салати и добре подбрани сосове, гарнирани с хрупкави картофки! Друго предложение е тортилата, която така умело Ви пренася в далечно Мексико.

Гарнитури

Една добра гарнитура е винаги добре дошла!

Десерти

Десертите на “Фрейм” са домашно приготвени и без консерванти. Безспорно сме най-добрите и иновативните в този бранд. За суфлето няма да говорим, то е нашата сладка емблема! Всеки един от десертите е направен с усилието да е най-вкусния и да радва клиента!